- Úvod
- Omáčky, hořčice, ajvary
- Edmond Fallot Dijonská hořčice s vlašskými ořechy 210g
Edmond Fallot Dijonská hořčice s vlašskými ořechy 210g

- Kompletní specifikace
- Edmond Fallot Dijonská hořčice s vlašskými ořechy 210gSkladem > 1 ks75 Kč65 Kč bez DPH
Edmond Fallot Dijonská hořčice s vlašskými ořechy 210g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy. Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ. Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
Tato hořčice se vyznačuje vysokým obsahem hořčičného semínka, lehce drceného, zajišťující silnou chuť a dostatečnou ostrost, ale i jeho jedinečné přísady, jako je ocet Champagne z Reimse. Použití je velmi rozmanité, a to zejména k červeným masům. Tato ořechová hořčice je vyrobena smícháním tradičně mleté dijonské hořčice s ořechy z francouzského Perigordu. Jejich chuť je jedinečná. Plná hořčičná chuť je skvělá s čímkoliv slaným. Potřete s ní nakrájené kuře, grilovaný sendvič, nebo vytvořte vinaigteru na salát smícháním s trochou octa.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, sůl, plevy z hořčičného semínka, ořechový prášek z Perigordu - Francie 2% (ořechy), ořechová přírodní příchuť (ořechy), antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Alergeny: hořčičná semínka
Minimální trvanlivost uvedena na víčku.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota:169kJ / 704kcal, tuky: 13g-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g, sacharidy: 4,2g-z toho cukry 1,8g, bílkoviny: 7,2g, sůl: 6,1g.
Výrobce: Edmond Fallot, 31 rue du Faubourg Bretonnière, 21200 BEAUNE, Francie