- Úvod
- Omáčky, hořčice, ajvary
- Edmond Fallot Dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem 210g
Edmond Fallot Dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem 210g

- Kompletní specifikace
- Edmond Fallot Dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem 210gSkladem > 1 ks87 Kč76 Kč bez DPH
Edmond Fallot Dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem 210g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy. Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ. Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
Tato hořčice se vyznačuje vysokým obsahem hořčičného semínka, lehce drceného, zajišťující silnou chuť a dostatečnou ostrost, ale i jeho jedinečné přísady, jako je ocet Champagne z Reimse. Použití je velmi rozmanité, a to zejména k červeným masům. Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, med '8,3%), sůl, cukr, medový chléb z Dijon (1,7%) (s lepkem a vejci), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomerače. Může obsahovat siřičitany.
Alergeny: hořčičná semínka
Minimální trvanlivost uvedena na víčku.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 203kJ / 852kcal, tuky: 10g-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g, sacharidy: 20g-z toho cukry 12g, bílkoviny: 7,5g, sůl: 5,7g.
Výrobce: Edmond Fallot, 31 rue du Faubourg Bretonnière, 21200 BEAUNE, Francie